Audi A3

Allard Kalff is afgereisd naar München om te rijden met de vernieuwde Audi A3. Op het eerst gezicht lijkt er niet al te veel veranderd, maar schijn bedriegt. De neus is aangepast aan de nieuwe Audi designtaal, zodat de nieuwe A3 helemaal in lijn is met de nieuwe A4. Dat betekent een grotere grille, nieuwe koplampen, met een soort haakje in het ontwerp, en een horizontale lijn over de zijkant.

ZAW1 Audi A3 4

De nieuwe Audi A3 is, zoals we de laatste tijd steeds vaker zien bij de compacte modellen, uitgerust met systemen die eerst alleen maar bij zijn grote, luxere broers beschikbaar waren. Zo kun je de Audi A3 krijgen met systemen als Virtual Cockpit, adaptieve cruise control en het nieuwe Emergency Assist, dat de auto volledig tot stilstand kan brengen als de bestuurder geen stuuractiviteit meer vertoont.

ZAW1 Audi A3 1

De opfrisbeurt wordt gelijktijdig doorgevoerd bij alle carrosserievarianten. En er is ook een nieuwe Audi S3, die nog sportiever is dan zijn voorganger. De vernieuwde Audi A3 is vanaf €26.050 te krijgen bij de dealer.

Voor meer informatie:
Audi A3