Autosalon van Genève 2018 – Aflevering 02

RTL Autowereld is deze week nog een keer op de 88e Autosalon van Geneve. Deze prestigieuze beurs is niet heel groot, maar dankzij z’n enorme hoeveelheid primeurs, is deze autoshow de belangrijkste van het jaar. De hallen zijn afgeladen met nieuwe productiemodellen die nu of binnenkort in de showroom staan. Tegelijkertijd pakken de automerken flink uit met indrukwekkende conceptcars en de ‘auto-veredelaars’ laten zich van hun meest extreme kant zien.

De Autosalon is een feest voor iedere autoliefhebber en is stiekem best bereikbaar. Je vliegt naar Geneve en kunt vervolgens lopen naar de PalExpo, de plek waar de Autosalon plaatsvindt.De beurs is nog open tot en met 18 maart, maar bij RTL Autowereld zie je de hoogtepunten nu al.

Deze week de Ferrari 488 Pista, de zeven-persoons Lexus RX450hL, de Citroen C4 Cactus de avontuurlijke Peugeot Rifter 4×4 Concept. Verder zien we futuristische Mitsubishi e-Evolution, heel veel groene modellen bij Kia, de Volvo V60, de langverwachte Lamborghini Urus en twee prachtige conceptmodellen van Mazda: de KAI en de prijswinnende Vision Coupe. Toyota keert terug met een legende: de Gazoo Racing Supra Racing Concept, de nieuwe Alpine A110, Nissan laat de nieuwe generatie Leaf zien en Mercedes-Benz heeft heel zuinig hybride nieuws, maar ook de benzineverslindende Mercedes-AMG G 63!

Meer informatie:
Geneva International Motor Show 2018
Peugeot
Toyota
Alpine
Hyundai
Mitsubishi
Mercedes-Benz
Smart
Volvo
Ferrari
Mazda
Lexus
Lamborghini
Kia
Nissan