Autosalon van Genève 2018 – Deel 3

RTL Autowereld is deze week voor de laatste keer op de 88e Autosalon van Genève. Deze prestigieuze beurs is niet heel groot, maar dankzij z’n enorme hoeveelheid primeurs, is deze autoshow de belangrijkste van het jaar. De hallen zijn afgeladen met nieuwe productiemodellen die nu of binnenkort in de showroom staan.

De Autosalon is ieder jaar een feest voor iedere autoliefhebber en is stiekem best bereikbaar. Je vliegt naar Geneve en kunt vervolgens lopen naar de PalExpo, de plek waar de Autosalon plaatsvindt. Helaas is de beurs al weer afgelopen, maar volgend jaar kun je terecht van donderdag 7 t/m zondag 17 maart 2019 terecht.

We hebben de afgelopen twee weken al heel veel laten zien, maar deze week laten we de kersen uit de taart zien die nog niet aan bod zijn geweest. Bij Toyota staan alle i-Ride concepts, GFG Style staat op Geneve met een elektrische sedan die is ontworpen door ‘master-of-design’ Giugaro, Italiaanse studenten van de IED-opleiding tonen de dikke Kite buggy in samenwerking met Hyundai en bij BMW laten ze de M8 Gran Coupe concept zien.

Dikke sportwagens zijn er ook in overvloed. Je ziet de Rimac Concept Two, de Techart Panamera Sport Turismo, Techrules Ren RS sportwagen en de Zenvo TSR-S hypercar. Aston Martin pakte flink uit met Formule 1 Red Bull wagen, de Vantage, de Valkyrie Aston Martin Racing en de moddervette Lagonda.

Meer informatie:
Geneva International Motor Show 2018