Autosalon van Parijs 2016 – Deel 1

We zijn in Parijs voor de Mondial de l’Automobile! De meeste merken zijn aanwezig met vers autonieuws. Andreas Pol en Allard Kalff laten je de nieuwste productiemodellen, de snelste supercars en de mooiste concepts zien.

AW05 Parijs 5

Traditioneel zijn het de Franse merken die groots uitpakken. Bij Renault laat Laurens van de Acker de Renault TreZor Concept zien. En uiteraard is deze elektrisch! Citroën toont ook haar toekomstvisie met de Citroën CXperience Concept, die waarschijnlijk de voorbode voor de nieuwe C6 is. Peugeot houdt het conventioneler met de nieuwe 3008.

AW05 Parijs 3

Er is dit jaar ook veel ruimte voor elektrisch nieuws en nieuwe kleine modellen. Volkswagen loopt voorop met de I.D.-concept. Op de stand van Hyundai zien we de nieuwe i30, en Nissan pakt uit met alweer de 5e generatie Nissan Micra. Maar uiteraard is er ook vet en snel autonieuws: Ferrari komt met een nieuw model en Mercedes toont de 585 pk sterke AMG GT R!

AW05 Parijs 4

Uiteraard stond er nog veel meer nieuws. Daarom komen we volgende week nogmaals vanaf de Autosalon van Parijs voor nóg meer nieuws! Begint het te jeuken en wil je zelf naar de Autosalon? Dat kan, want hij is nog geopend voor het publiek tot en met 16 oktober!

AW05 Parijs 2

Voor meer informatie:
Mondial de L’Automobile 2016