Ferrari California T

560 pk, 0 tot 100 in 3,6 seconden en een topsnelheid van 316 kilometer per uur… en toch zijn het niet de getallen die deze auto woest aantrekkelijk maken. Het is ook niet het geluid, de luxe, de looks en het comfort… het is een combinatie van dat alles én het feit dat er een steigerend paard op de neus staat.
Een Ferrari blijft altijd iets magisch.

aw1cali1

De auto is voor de fanatiekeling misschien te soft, te braaf, te luxe en met z’n elektrische bediende klapdak niet gefocused genoeg… maar de rest vindt hem om die reden juist de meest aantrekkelijke Ferrari. Niet voor niets is dit de best verkochte Ferrari ooit.

aw1cali3

De Ferrari California T heeft een nieuwe twinturbo V8, die 70 pk meer heeft dan z’n turboloze voorganger. Tegelijk heeft de auto nu 49% meer trekkracht en ligt het verbruik 15% lager. Ferrari heeft met al z’n motorervaring het turbogat extreem klein kunnen maken, waardoor het blok reageert als een atmosferische V8.

aw1cali2

Daarbij wordt de waanzinnige Ferrari-gil niet gedempt door de turbo’s, maar weten de Italiaanse techneuten nog steeds een geweldig gezang uit de uitlaten te toveren.

<aw1cali4

De California T is sneller, scherper en beter… en nog meer een fantastische auto voor de veel-in-een-Ferrari-rijder…

De Ferrari California is er vanaf 223.348 euro.

Voor meer informatie:
Ferrari California T