AW02 Achter de schermen bij de Jaguar F-Type Coupé

AW02 Jaguar
We kijken achter de schermen bij de presentatie van de Jaguar F-Type Coupé. Daar zijn kosten noch moeite gespaard om de introductie niet ongemerkt voorbij te laten gaan.

We zijn op vliegveld Valkenburg, bekend van de musical Soldaat van Oranje. Hier wordt namelijk de Jaguar F-type Coupé onthuld, en dat laat het merk niet ongezien voorbij gaan. Want een auto als deze verdient wel wat spektakel! Alles is uit de kast gehaald voor een flink evenement. Er zijn journalisten, er is een cameraploeg om een hele dikke film te maken én er is een coureur… ex-Formule 1 coureur Robert Doornbos. Als ambassadeur van het merk met meer dan genoeg driving skills is hij de uitgelezen persoon voor de hoofdrol.

Voor de presentatie zijn er dealers en journalisten vanuit het hele land aanwezig, en ook zij hebben een rol in de film.

En er is een eenheid van de Luchtmobiele brigade aanwezig. Die worden geassisteerd door ervaren piloten van de Luchtmacht. De helikopter dropt de mannen van de luchtmobiele brigade en die gaan op jacht naar Robert Doornbos.

Ben je benieuwd hoe deze film over de nieuwe Jaguar F-type Coupé in samenwerking met de luchtmobiele brigade is geworden? Klik dan hier.

De Jaguar F-Type coupé is er in drie smaken: de F-Type coupé en F-Type S coupé (beide met V6-motor met supercharger, goed voor resp. 340 en 380 pk), en het topmodel, de F-Type R coupé (met dikke supercharged V8, goed voor 550 pk).

De Jaguar F-Type coupé is er vanaf nét geen 86.000 euro.

Voor meer informatie: