AW03 Met Justlease.nl in de private lease

AW03 Justlease item 1
Private lease wordt steeds bekender en Justlease.nl is de grootste speler op de markt. Private lease is eigenlijk een auto rijden in de vorm van een abonnement. Je betaalt een maandelijks bedrag. In dat bedrag zitten alle vaste kosten van de auto, zoals onderhoud, wegenbelasting en zelfs afschrijving. Het enige wat je nog moet betalen is de benzine. Private lease wordt steeds populairder. Zo populair zelfs, dat automerken zélf soortgelijke abonnementen aanbieden.

Bij Justlease.nl zit je echter niet vast aan één merk. Bovendien zeggen ze het beter en goedkoper te doen dan iedereen. 7x slimmer noemen ze dat… We praten met Paul Wassenaar van Justlease.nl. Wat zijn die punten?Allereerst de deal. Bij Private lease belooft Justlease.nl je de beste deal voor he

t totaalpakket. Is de deal elders beter? Dan passen ze je offerte aan én belonen ze je met 10 euro per maand extra korting!

Ze hebben diverse nieuwe populaire auto’s op voorraad staan. Zodra je het contract hebt getekend en de juiste papieren binnen zijn, kan je op de eerstkomende feestelijke afleverzaterdag jouw auto ophalen. Wil je sneller rijden? Dan overleggen ze voor een aflevermoment dat past, bijvoorbeeld de volgende dag.

Je kiest bij je contract een bepaald aantal kilometers per maand. Dit, omdat ook het onderhoud hierop wordt afgestemd. Wat als je ineens meer kilometers per maand gaat rijden? Nou, dan stem je je kilometerbundel op jouw maat af. Op je persoonlijke dashboard (via app op pc, laptop, tablet, mobiel) kun je zien hoeveel je maandelijks daadwerkelijk rijdt. Je kunt deze kilometerbundel elke 3 maanden kosteloos aanpassen. Ga je bijvoorbeeld in de zomer met je auto op vakantie? Verhoog dan voor het volgende kwartaal tijdig je kilometerbundel. Dan betaal je slechts 2 eurocent per kilometer meer.

Alles bij elkaar zal de auto zelfs minder kosten dan wanneer je zelf een nieuwe auto koopt! Hoe dat kan? Justlease.nl kan de auto’s scherper inkopen. Ze werken samen met een groot aantal dealers van vele verschillende merken. Zo hebben ze veel auto’s in voorraad en kan je al snel rijden. Ook neemt Justlease.nl de restwaarde voor zijn rekening. Je levert de auto weer in, maar alles bij elkaar betaal je alleen de afschrijving – niet de complete nieuwprijs van de auto. Zo wordt de drempel om een nieuwe auto te rijden steeds lager! Met private lease als nieuwe vorm van autobezit.

Binnenkort praten we verder over waarom private lease zo interessant is, en waarom Justlease.nl het slimmer en beter doet dan de rest.

Justlease.nl biedt de klant dus de service een auto te leasen die maandelijks minder kost dan wanneer je hem zelf koopt, geen financiële verrassingen en meer gemak: alles wordt geregeld. En zoals gezegd, vandaag bestellen is morgen rijden. Justlease.nl biedt flexibele kilometerpakketten tegen de scherpste prijs.

Voor meer informatie: