AW04 De Leasespecial

AW04 Leasespecial

Tijdens de Leasespecial staat Autowereld volledig in het teken van lease!

Als er iéts in de autowereld onder een vergrootglas ligt, dan is het wel de leasemarkt… en dat is niet voor niks, want de overheid gebruikt onder andere die groep om het wagenpark van Nederland schoner te krijgen.

Waar moet je aan denken als je nú een auto van de zaak gaat rijden en wat zijn interessante modellen voor de leaserijder? Allard, Tom en Andreas nemen je mee in de wereld van de zakenauto tijdens de Autowereld Leasespecial.

Daarnaast zie je bekende en minder bekende, maar bovenal talentvolle zakenauto’s, namelijk de Volvo V60, Kia Optima Hybrid, Suzuki S-Cross, Nissan Pulsar, Mazda6 en Ford C-Max.

We zijn bij Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen, waar in het verleden de Floriade plaats vond. Hier bekijken we de modellen uitvoerig. Is er bij het kiezen van leaseauto’s nog ruimte voor emotie?

En hoeveel bijtelling betaal je nou écht? Een goedkopere en leukere auto met 20% bijtelling is misschien wel veel fijner voor je dan een andere met 14% bijtelling. En áls het geld scheelt, hoeveel ben je dan bereid bij te betalen? Je zit er toch iedere dag in, voor soms wel vijf jaar lang…

Voor meer informatie:

Ford Nederland