AW07 Met Justlease.nl in de private lease – deel 2

AW07 Justlease item 2
Private lease wordt steeds bekender en Justlease.nl is de grootste speler op de markt…
Private lease is eigenlijk een auto rijden in de vorm van een abonnement. Je betaalt een maandelijks bedrag. In dat bedrag zitten alle vaste kosten van de auto, zoals onderhoud, wegenbelasting en zelfs afschrijving. Het enige wat je nog moet betalen is de benzine. Private lease wordt steeds populairder. Zo populair zelfs, dat automerken zélf soortgelijke abonnementen aanbieden.

Bij Justlease.nl zit je echter niet vast aan één merk. Bovendien zeggen ze het beter en goedkoper te doen dan iedereen. 7x slimmer noemen ze dat… Een aantal weken geleden hadden we het er al over met Paul Wassenaar van Justlease.nl. Toen hadden we het over de beste deal, de populaire auto’s die op voorraad staan en de ruime keuze uit verschillende kilometrage, die je behulp met de dashboard makkelijk bijhoudt of verandert. Wat is er dan nog meer?

Het onderhoud van de auto is inbegrepen in de prijs. Bovendien hoef je met het Smart en All-in servicepakket zelf niet de kilometerstand bij te houden om te weten of onderhoud nodig is. Justlease.nl bericht je als de auto onderhoud nodig heeft en bieden bovendien een haal- en brengservice aan: helemaal gratis!

Justlease.nl garandeert je dat wij jouw leasetarief gedurende je contract niet verandert, tenzij je natuurlijk zelf een aanpassing doet (bijvoorbeeld in je kilometerbundel of bij aanschaf van een extra optie). Normaal gesproken komt daar jaarlijks nog de indexering bij, maar niet bij Justlease.nl. Een vast bedrag – afgesproken!

Heb je je auto niet meer nodig of past de huidige niet meer bij je gezinssituatie? Dan kun je de huidige auto aan een collega, kennis of familielid overdragen. Ook kunnen ze helpen met het zoeken naar een nieuwe berijder via het release programma. Ook heb je de mogelijkheid je huidige lease-auto over te nemen tegen een gunstig aankoopbedrag, maar sowieso: je kan direct een nieuwe auto leasen zonder dat je zelf de huidige auto hoeft te verkopen. Heb je een flexibele baan? Je kan ook een annuleringsverzekering afsluiten, zodat je de auto kan inleveren zónder meerkosten.

Private lease is nog steeds relatief nieuw en veel mensen weten nog niet exact wat ze wel en niet kunnen verwachten (zoals bijvoorbeeld hulp bij schade). Gelukkig is Justlease.nl altijd en overal bereikbaar! Ze hebben speciaal voor hun Private Lease klanten een servicedesk. Gewoon bellen en meteen antwoord – het kan nog.

Bovendien hebben ze voor elke klant een persoonlijk dashboard ontwikkeld. Zodra je een auto hebt besteld ontvang je inloggegevens waarmee je kunt inloggen op de JustApp, via de PC, tablet en mobiele telefoon. Waar je ook bent, kun je je kilometerbundel en abonnement inkijken en wijzigen, direct contact leggen met de servicedesk, je facturen inzien en je rittenlogboek bijhouden. Maar ook extra opties bestellen, zoals een carkit of lichtmetalen velgen. De auto moet natuurlijk aan jouw wensen voldoen!

In een notendop: Justlease.nl biedt de klant de service een auto te leasen die maandelijks minder kost dan wanneer je hem zelf koopt, geen financiële verrassingen en meer gemak: alles wordt geregeld. En zoals gezegd, vandaag bestellen is morgen rijden. Justlease.nl biedt flexibele kilometerpakketten tegen de scherpste prijs.

Heb je nou zelf een wens, idee of vervoersbehoefte die Justlease.nl nog niet invult? Mail dan naar justforyou@justlease.nl. Zo blijven ze zich ontwikkelen en help je mee om de beste service te krijgen!

Voor meer informatie: