AW15 Mii by Mango

AW15 Seat Mii by Mango
De Seat Mii is er in vele gedaantes, als Reference, Style, Chic Sport en Sport Dynamic.
Keus genoeg voor mannen, maar nu is er ook een keus voor de dames: de SEAT Mii by Mango.

Het Spaanse automerk SEAT en het Spaanse modemerk Mango slaan de handen ineen. De aanpassingen ten opzichte van de andere Mii uitvoeringen zit hem vooral in de aankleding. De Mii by Mango herken je aan de buitenkant aan de zwarte 15 inch lichtmetalen wielen en van Mango Logo’s. Hij is verkrijgbaar in twee kleuren, ‘Diep Zwart’ of ‘Glam Beige’.

Van binnen zijn de aanpassingen opvallender. De stoelen zijn voorzien van alcantara-bekleding, de dakhemel is in het zwart uitgevoerd, het stuur is met leer bekleed, net als de pook en de handremgreep en de contrasterende stiksels zorgen voor een luxueus gevoel.

Voor het comfort is de Mii by Mango voorzien van zaken als elektrisch bedienbare ramen en buitenspiegels, airco, Safety Assist, Hill Hold Control en een haak voor tassen, handig voor na het shoppen.

De SEAT Mii by Mango is leverbaar als drie en als vijfdeurs en altijd voorzien van de 60 pk sterke 1.0 liter driecilinder benzinemotor. De Seat Mii is er vanaf 9.500 euro. De Mii by Mango vanaf 12.600 euro als driedeurs en 12.925 euro als vijfdeurs.

Voor meer informatie: