AW18 Mitsubishi Outlander PHEV

AW18 Mitsubishi Outlander PHEV

Als je om je heen kijkt op de Nederlandse snelwegen, dan zie je heel wat exemplaren rijden van de Mitsubishi Outlander PHEV. Reden: de auto heeft een super lage CO2 uitstoot en is daardoor belastingtechnisch interessant. Maar met zijn vierwielaandrijving is het ook een feest om erin te rijden in de besneeuwde Alpen.

AW18 Winter Mitsubishi 4

PHEV staat voor Plug-in Hybrid Electric Vehicle en dat betekent dat het een oplaadbare hybride auto is. Hij heeft een benzinemotor, die wordt gecombineerd met twee elektromotoren: voor- en achterin. De Outlander PHEV kan zich gedragen als een volledig elektrisch aangedreven auto, als een traditionele, door brandstof aangedreven auto, en álles daar tussenin.

AW18 Winter Mitsubishi 1

Daarmee is dit één van de meest geavanceerde 4wheeldrives die er op de markt is en er zit nog veel meer techniek in. Zo kunnen de accu’s ook worden bijgeladen met regeneratief remmen. Het voelt hetzelfde als afremmen op de motor in een normale auto, maar in dit geval wordt er dan elektriciteit opgewekt die naar de accu gaat.

AW18 Winter Mitsubishi 13

Met deze Outlander rijd je het hele jaar elektrisch, maar je kunt er ook prima mee op vakantie met het hele gezin plus bagage. Comfort en ruimte genoeg. Wij rijden met de X-Line Executive edition, met extra’s als two-tone 18 inch lichtmetalen wielen, een dik audiosysteem en afstandsbediening via je mobiele telefoon, waarmee je kunt laden en de auto kunt voorverwarmen en afkoelen.

AW18 Winter Mitsubishi 7

De Outlander PHEV is er vanaf net geen €40.000,-. Alle uitvoeringen zijn nu zonder meerprijs als extra luxe X-line verkrijgbaar.

AW18 Winter Mitsubishi 10

Voor meer informatie: Mitsubishi Outlander PHEV