AW19 Mercedes-Benz A-Klasse met Justlease.nl

aw19_just001

We hebben het vorig jaar al eens gehad over een opkomende manier van autobezit: Private Lease. Als particulier kun je dan een nieuwe auto rijden tegen een vast bedrag per maand. In dat bedrag zitten dan al de kosten voor afschrijving, onderhoud, verzekering, pechhulp, noem maar op. Je hoeft alleen nog maar te tanken. De grootste speler hierin is JustLease.nl.

Natuurlijk gebruikt 90% van de Private Leaserijders z’n auto in Nederland, maar je kunt er ook meer op vakantie. Om die reden hebben wij deze Mercedes-Benz A-klasse meegenomen naar onze winterspecial! Private lease, op reis.

aw19_just02

De Mercedes A-klasse is één van de populairste auto’s bij JustLease.nl en hij is te rijden vanaf 349 euro per maand. De A-klasse is de eerste hatchback in de lange geschiedenis van Mercedes. En hij is erg succesvol als kleinste, volwaardige Mercedes… Bovendien is ie er in meerdere gedaanten, zoals de CLA en binnenkort als CLA Shooting Brake.

aw19_just03

Koop je hem, dan is ie er vanaf net geen 27.000 euro en als je hem gaat aankleden kan dat oplopen tot bijna 40.000 euro… en DAN krijg je nog te maken met onderhoud, verzekering, afschrijving, enzovoorts.

aw19_just04

JustLease.nl biedt een maandprijs waar dat allemaal al inzit. Dat tarief spreek je aan het begin van je contract af en dat blijft hetzelfde zolang je contract duurt.

Het grootste gedeelte van de private lease rijders blijft in Nederland. Standaard staat de buitenlanddekking in je contract dan ook uit. Wil je toch naar het buitenland, dan kun je de buitenlanddekking aanzetten. Voor 5 euro per maand ben je dan ook in het buitenland gedekt, inclusief pechservice en vervangend vervoer. Ze zijn hiermee de eerste en dus enige maatschappij die deze flexibiliteit aanbiedt.

aw19_just05

Via de app of het dashboard online, kun je snel en eenvoudig je kilometers zien en bijhouden, óók als je die kilometers wilt declareren aan iemand. Bovendien kun je ook simpel het buitenlandpakket aanvinken of je kilometerbundel aanpassen als je van plan bent om op wintersport te gaan en dus tijdelijk extra veel kilometers gaat maken.

aw19_just07

Je kunt op dezelfde manier extra’s bestellen als een Tom Tom, carkit of, handig voor ons hier in de sneeuw, winterbanden. Je maandbedrag gaat dan met een paar euro’s omhoog. En als je tijdelijk extra kilometers wilt toevoegen gaat dat per pakket. 1 stap omhoog betekent 500 km extra en kost je vanaf 10 euro per maand extra, dat komt neer op zo’n 0,02 cent per kilometer.

aw19_just06

Door 40 jaar ervaring met leasing zijn hun tarieven scherp… Met je oude auto op vakantie is daardoor bijna altijd duurder. Stel je oude auto rijdt gemiddeld 1 op 10.  Bij 2.500 kilometer verbruik je dan 250 liter benzine. Bij 1,70 euro per liter kost dat je 425 euro. Stel dat je nieuwe, zuinigere auto 1 op 18 rijdt ben je 236 euro kwijt. Hier verdien je al 188 euro, alleen al op brandstof. En van die brandstofbesparing profiteer je natuurlijk het hele jaar.

aw19_just08

Als je vandaag beslist dat je je oude auto wilt inruilen voor een private lease auto, dan kun je morgen al rijden. JustLease.nl heeft nieuwe en populaire auto’s van verschillende merken op voorraad staan en je krijgt direct cash voor je huidige auto. Je kunt dus in no-time, als je wilt, met je verse auto naar de sneeuw.

Voor meer informatie:

Justlease.nl
Mercedes-Benz A-Klasse