AW22 Smart ForTwo & ForFour

aw22smart02B
De eerste Smart was zijn tijd ver vooruit, misschien zelfs iets te ver.De nieuwe past helemaal bij de tijd van groeiende verstedelijking, hippe trends en gevoel voor stijl, luxe en duurzaamheid. Er is een nieuwe ForTwo en voor wie twee stoelen niet voldoende is, is de ForFour terug van weggeweest.
aw22smart01

De nieuwe ForTwo is niet alleen hip. Met zijn compacte maten, zuinige motoren en de kleinste draaicirkel van alle auto’s is ie te gek in de stad! Standaard met 71 pk sterke driecilinder benzinemotor, maar eentje met 90 pk is ook een optie. Uiteraard allebei met start-stop techniek.

aw22smart08

Zoals gezegd is de grotere ForFour terug. Zoals de naam al zegt biedt deze plaats aan vier inzittenden. Hoewel de auto totaal anders is dan z’n voorganger, heeft ie nog steeds de motor achterin, en is ie meer aan ooit aangepast aan de behoeften van vandaag. Van handig opklappende stoelen tot en met een slim mediasysteem.

aw22smart04

En ook die ForFour heeft met een draaicirkel van 8 meter 65 de kleinste in zijn klasse. Standaard heeft hij 71 pk en is ie er vanaf net geen 12.000 euro… maar geef je meer uit, dan wordt ie alleen maar leuker.

aw22smart09

Natuurlijk zijn beide modellen weer lekker te personaliseren. De bekende Tridion-kooi die de Smarts zo herkenbaar maakt is er weer, en is in drie kleuren te krijgen. Met daaromheen kleurrijke panelen. Naast het basismodel zijn er de passion-, prime- en proxy-pakketten, vol met luxe opties. Alles wat je van een moderne stadsauto mag verwachten.

aw22smart05

Sinds de allereerst Smart is de concurrentie flink gegroeid, maar het merk blijft bij zijn basisidee, meer plezier naar de stad brengen. Smart is een lifestyle en niet meer alleen met de ForTwo een auto voor het trendy stel, maar met de ForFour ook voor het hippe gezin.

aw22smart06

De nieuwe Smart ForTwo is er vanaf 10.800 euro, de nieuwe ForFour is er vanaf nét geen 12.000 euro.

aw22smart03

 

Voor meer informatie: Smart