AW24 De formule van Vakgarage

AW24 vakgarage play button

Een auto heeft onderhoud nodig. Daarvoor kun je naar een merkdealer of dat mannetje op de hoek, maar daar zit ook nog heel veel tussen. Je wilt wél de service, de expertise en de zekerheid, maar niet per se dealerprijzen. Tegenwoordig zijn er allerlei garageformules die hierop inspelen. Wij kijken vandaag naar een grote, sterke en opkomende speler: Vakgarage.

AW24 vakgarage 04

We zijn te gast bij Vakgarage Klomp in Hoofddorp. Zij waren eerst jarenlang Daewoo en later Chevrolet-dealer… maar Chevrolet besloot te stoppen met het merk in Europa. Toen werd het een Vakgarage.

AW24 vakgarage 03

Er zijn op dit moment 234 vakgarage vestigingen in Nederland. De hoop is dat meer autobedrijven zich aansluiten, zodat het er 370 worden. Dán zit overal op 15 minuten rijden een vakgarage in buurt, een afstand die we maximaal willen rijden voor onderhoud, zo blijkt uit onderzoek.

Eigenaren van een autobedrijf zijn over het algemeen geen internetgoeroes of marketeers. Gelukkig zorgt Vakgarage ook voor een goede website met up-to-date informatie, zodat je jouw nieuwe auto kunt vinden, een offerte kan opvragen of een onderhoudsbeurt kan inplannen… en er gebeurt méér.

AW24 vakgarage 05

Inmiddels is Vakgarage dé specialist in diensten als APK, Winterbanden, Zomerbanden, Airco, Accu, Trekhaken en meer. Kortom, alles voor je auto nieuw of occasion. Of het nu gaat om een grote beurt of kleine beurt, een APK keuring, onderhoud of reparatie, bij Vakgarage ben je aan het juiste adres. Daarnaast hebben ze het hele jaar door aantrekkelijke acties en aanbiedingen.

Vakgarage wil niet per se de goedkoopste zijn, maar is altijd voordelig. Ze zijn geen prijsvechter, maar bieden kwaliteit en top service tegen een goede prijs. Je kunt er ook terecht voor producten, zoals pechhulp, occasionkeuring, Vakgarage autoverzekering en ook ondernemers kunnen er terecht!

AW24 vakgarage 02

Voor meer informatie:
Vakgarage