AW30 AutoRAI: de opbouw

aw30_rai3_00

Het grootste auto-evenement van Nederland komt nu wel héél dichtbij. Donderdag 16 april gaan de deuren van de AutoRAI 2015 écht open (voor de pers). Van projectmanagers tot standbouwers, iedereen is dan ook met man en macht bezig om deze editie tot een succes te maken. En er komt nog heel wat kijken bij zo’n autobeurs…

aw30_rai3_02

Dat alles zorgt voor duizelingwekkende getallen. Zo wordt er in de 11 hallen, met in totaal ruim 100 stands, meer dan 12 kilometer truss opgehangen voor doeken en licht. Daaraan komen ruim 4.000 lampen. Voor de stands worden er 1.000 stopcontacten aangelegd en in totaal zal er ruim 6.600 m2 videoscherm te vinden zijn. Dat alles om meer dan 500 auto’s letterlijk en figuurlijk in de spotlight te zetten. Van sportauto’s tot zuinige, groene modellen. En dan is er nog een buitenterrein met activiteiten voor proefritten, antislippen en nog veel meer.

aw30_rai3_05

De AutoRAI valt qua timing perfect in het internationale autoseizoen, getuige de ruim 90 primeurs die op beurs gepresenteerd worden. Naast heel veel Nederlandse primeurs, hebben McLaren, Cadillac, Burton, Peugeot, Porsche, Opel en Zenos aangegeven met een Europese of zelfs wereldprimeur te komen!

aw30_rai3_06

Ook zullen merken concept cars meenemen en zijn in het Innovation LAB te de laatste ontwikkelingen in de automobiel wereld te zien. Een vliegende auto, het dashboard van de toekomst, een tegenwind auto, moderne brandstoffen, hoogwaardige composieten, cooperative adaptive cruise control en nog veel meer!

 

aw30_rai3_08

De AutoRAI, van 16 tot en met 26 april in de Amsterdam RAI. Met de nieuwste modellen, de mooiste supercars, een gigantisch aantal klassiekers en veel te doen en te beleven. Wil je weten welke auto op de AutoRAI het best bij jou past, doe dan mee met de AutoRAI Test: Discover your drive together.

Voor meer informatie én kaarten: AutoRAI