AW30 Bijzondere proefrit met de Suzuki Vitara

aw30_vitara000

Misschien heb je hem al langs zien komen op tv, de nieuwe reclame van de Suzuki Vitara. Wie snel kijkt ziet twee heren in de gloednieuwe Vitara op bekende plekken rondrijden. Maar er is meer aan de hand…

aw30_vitara02

De twee heren zijn namelijk bezig met een proefrit. En dan niet zómaar een proefrit maar dé proefrit der proefritten!

aw30_vitara01

Deze mannen reden met een nieuwe Suzuki Vitara via een lange route van Lissabon naar Uden.  Johan Louwe (links) is Suzuki dealer, Clemens Holtkamp (rechts) een potentiële koper.

aw30_vitara10

Hun proefrit begon in Lissabon, waarbij de Vitara door de smalle straatjes werd geloodst. Maar ook Parijs werd aangedaan, waarbij de drukke rotonde om de Arc de Triomphe werd bedwongen.

aw30_vitara05

De nieuwe Allroader van Suzuki deed z’n naam meteen eer aan… want ieder soort wegdek zijn de mannen onderweg tegengekomen. Van goede en minder goede asfaltwegen, gravel en zelfs sneeuw! Uiteraard kan het Allroad-systeem van de Suzuki het allemaal aan.

Naast de reclame heeft Suzuki zelf een uitgebreid verslag van de complete proefrit gemaakt. Deze kan je hierboven bekijken!

aw30_vitara07

En de grote vraag: gaat Clemens de nieuwe Vitara nou ook kopen? Je hoort het in de uitzending!

De nieuwe Suzuki Vitara is te koop vanaf net geen 19.000 euro en hij staat inmiddels ook bij jouw dealer om de hoek. Zelf een proefrit maken? Ga dan snel naar de website van Suzuki!

Voor meer informatie: Suzuki Vitara