CarReport: Auto Verkopen

Wat is de beste manier om als particulier je auto te verkopen? Ruil je ‘m in bij een bedrijf waar je een nieuwe of gebruikte auto koopt, zet je ‘m zelf online te koop of ga je je in zee met ‘ik-wil-van-mijn-auto-af’-achtige partij waar je gegarandeerd snel van je auto af bent. Het hangt er natuurlijk vanaf wat voor soort verkoper je bent. Vindt je het leuk dat er mensen over de vloer komen en wil je het onderste uit de kan halen dan kun je het het beste zelf doen, maar als je geen zin hebt in alle rompslomp er omheen dan kun je naar een derde partij stappen.

ZAW04 - CarReport 04

Wat altijd belangrijk is is dat je eerlijk bent over de auto die je wil verkopen. Vermeld altijd als er schades zijn aan de auto of dat je in het verleden een ongeluk hebt gehad. Daarnaast is het van belang om goede foto’s te maken zodat mensen zich een beeld van de auto kunnen vormen.
Daarnaast is het handig als je je auto wilt verkopen om een Carreport te downloaden. Je ziet dan de huidige showroomwaarde bij verschillende condities van de auto, waardoor je weet wat een redelijke prijs is om voor je auto te vragen. In het uitgebreide rapport staat bovendien heel veel informatie over de geschiedenis van de auto zoals de eigenarenhistorie en tellerstand verificatie. Als je jouw potentiele koper openheid van zaken geeft en het rapport laten inzien, verhoogt dat je betrouwbaarheid.

ZAW04 - CarReport 01
Ook als je je auto niet wil verkopen, is het handig om met de app van CarReport je eigen auto te registreren door eenvoudig op de bel te klikken! Je wordt dan herinnerd als er een APK-keuring zit aan te komen zodat je dit niet vergeet. Tevens staat er een reminder in om de datum van je autoverzekering in je agenda te plaatsen. Zodat je op tijd gratis een verzekeringsvergelijking in CarReport kunt aanvragen.

ZAW04 - CarReport 03

Voor meer informatie:
CarReport