CarReport – Autoveilingen

Bij autoveilingen kun je als particulier auto’s kopen. Toch gebeurt dat weinig. Met het oog op de snelheid van verkoop is er niet de gelegenheid de auto’s uitgebreid te bezichtigen, laat staan erin te rijden en er wordt geen garantie gegeven. Je koopt dus iets waar je relatief weinig vanaf weet en dat is een risico, maar als auto handelaar hoort dat erbij.

AW34 CarReport 05

De auto’s die geveild worden bij BCA Autoveiling kun je van tevoren bekijken en ook online vind je informatie als bouwjaar en kilometerstand. Ze doen hun best om er voor te zorgen dat de koper goed geinformeerd is, maar je kunt geen proefrit maken en weet niet niets over de historie. Met de CarReport-app kun je een kenteken scannen waarna de volledige geschiedenis van de auto zichtbaar wordt, met ook de zwakke punten. Daarnaast krijg je ook de actuele dealerprijs, consumentenprijs – en inruilwaarde.

AW34 CarReport 01

CarReport biedt je bij de aankoop van een tweedehands auto een hoop extra zekerheid. Zeker als je het uitgebreide rapport download. Daarin vind je nog veel meer informatie over de auto zoals een eigenaren-historie, kloppende kilometerstand en APK-historie met eventuele aandachtspunten. Daarbij zie je ook een overzicht van de prijzen van de auto’s in combinatie met hun conditie (uitstekend, goed, gemiddeld of slecht). Zo weet je dus of je goed zit met je prijs.

AW34 CarReport 04

De app van CarReport is gratis te downloaden voor Apple en Android en voor een uitgebreid rapport betaal je 14.99 euro.

Voor meer informatie:
CarReport
BCA Autoveilingen