CarReport: Autovisie Cars & Coffee XXL

Autovisie Cars & Coffee XXL vindt plaats bij de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Het idee van Cars & Coffee is dat iedereen met een liefhebbersauto, zoals klassiekers, youngtimers of supercars met zijn auto langs mag komen om ‘m aan de bezoekers te showen.

aw37 carreport 08

Wij volgen Darin en Levi, die door Sjoerd van Bilzen van Autovisie opdracht krijgen om op zoek te gaan naar de duurste auto’s en de auto’s met de meeste pk’s. Om snel achter de gegevens te komen maken zij gebruik van de CarReport-app.

aw37 carreport 09

Met de app kan je een kenteken scannen waarna je direct allerlei informatie over de auto te zien krijgt, zoals de nieuwwaarde, de huidige waarde, specificaties en historie. In de app of op de site van Carreport vind je ook een uitgebreide rapport met nog veel meer informatie over de auto zoals de eigenaren-historie, of de kilometerstand logisch is en de APK-historie van de auto met de eventuele aandachtspunten. De app van CarReport is ontstaan om mensen meer inzicht te geven in de tweedehandsauto die ze overwegen aan te schaffen.

aw37 carreport 06

Voor meer informatie:
AutoVisie
CarReport