CarReport – Financiering/verzekering

Bijna driekwart van de autokopers is bereid om geld te lenen om een auto te kunnen kopen. Daarom is het handig om een aantal dingen van tevoren te weten voor je een auto koopt. Met de CarReport-app op je smartphone scan je eenvoudig het kenteken en dan komen meteen de eerste basisfeiten over de auto tevoorschijn. Maar ga je voor het uitgebreide rapport, dan worden meer dan 300 specifieke velden blootgelegd. Deze gegevens kunnen van belang zijn bij de financiering en de verzekering van een nieuwe auto. Een CarReport laat je de huidige waarde, maar ook de toekómstige waarde zien, tezamen met de bedragen die de auto jou per maand kost.

AW31 - CarReport 3

Zo kun je dus heel goed per maand budgetteren met de auto die je wilt rijden. En zo weet je ook hoeveel je zou willen en kúnnen spenderen aan een financiering. Met de app kun je trouwens met één extra klik vrijblijvend een financieringsvoorstel aanvragen.

AW31 - CarReport 1
Voor de keuze van een autoverzekering is merk, type, bouwjaar en de dagwaarde van je auto goed om te weten. Een keer scannen in de app en je weet het allemaal. En met één klik ga je meteen door naar een verzekeringsvergelijker. Bij PriceWise worden 300 autoverzekeringen voor jou vergeleken en jij kiest óók wat je verder belangrijk vindt om te verzekeren, zoals hulp bij pech of rechtsbijstand.

AW31 - CarReport 4
De app is gratis te downloaden voor Apple en Android.

Voor meer informatie:
CarReport