CarReport: Vakantiegeld

In mei ontvangen veel mensen hun vakantiegeld. Vroeger werd dat geld echt gebruikt voor de vakantie, maar tegenwoordig wordt de eenmalige uitkering gebruikt om schulden af te lossen, om dringende uitgaven te bekostigen of voor een nieuwe auto. Zo vlak voor de zomervakantie is de belangstelling voor gebruikte auto’s dan ook extra groot.

ZAW3-CarReport05

Mocht je er zelf aan denken om voor de zomer een nieuwe auto te kopen, dan geeft een Carreport je cruciale informatie voor een verantwoorde aanschaf. Door met de app een kenteken te scannen, is het mogelijk om de volledige doopceel van een auto te lichten. Zwakke punten van de auto worden dan zichtbaar en je ziet wat de huidige showroomwaarde van de auto is bij verschillende condities.

ZAW3-CarReport07

CarReport biedt ook waardevolle informatie over de financiën van je auto. Zo zie je wat je kan verwachten aan afschrijving de komende jaren en kan je vrijblijvend een offerte voor een financiering aanvragen. Het is ook mogelijk om de kosten van autoverzekeringen te vergelijken.

ZAW3-CarReport09

Voor meer informatie:
www.carreport.nl