CarReport – Waar koop je een auto?

De markt voor tweedehands is constant in beweging. Mensen kunnen een auto kopen via marktplaats, particulier of ouderwets bij een dealer. De feiten laten zien dat in 2016 ruim 1,1 miljoen occasions door autobedrijven aan particulieren werden verkocht en dat er zo’n 680.000 auto’s tussen consumenten onderling werden verhandeld.

AW32 - CarReport 03

Maar wat weet je eigenlijk van een tweedehandsauto? Ga je af op de verhalen van je automannetje, geloof je de blauwe ogen van de autodealer of laat je je onder de tafel praten door dat omaatje van tachtig die er echt alleen maar boodschappen mee heeft gedaan.

AW32 - CarReport 04

Je kunt tegenwoordig vrij eenvoudig zelf gedegen informatie over de betreffende auto opvragen met de CarReport-app. Met het één keer scannen van je kenteken weet je bijvoorbeeld al de huidige waarde van de auto. En dat is slechts de gratis informatie. Daarnaast kun je voor 15 euro ook een uitgebreid rapport aanvragen. Dan weet je met een druk op de knop onder andere ook de opties op de auto, z’n zwakke punten, het aantal eigenaren en de actuele showroomvraagprijs. En dan sta je natuurlijk een stuk steviger in de schoenen bij de onderhandelingen.

AW32 - CarReport 01

Voor meer informatie:
CarReport