Carspotters & CarReport

Nergens in Nederland is het percentage exclusieve auto’s per hoofd van de bevolking zo hoog als in Het Gooi. Je kunt je op een gewone woensdagmiddag vergapen aan Ferrari’s, Aston Martins en Porsches wiens eigenaren op weg zijn naar een borrel op de Brink in Laren of een jas gaan kopen in een van de luxe winkels van Blaricum.

AW29 - CarReport 4

Deze auto’s trekken natuurlijk veel bekijks en je ziet ook steeds vaker groepjes jongeren rondlopen met foto- en videocamera’s om al dat moois vast te leggen en op internet te plaatsen. Deze zogenaamde carspotters zijn stuk voor stuk autogekken en lepelen het ene na het andere feitje over de exclusieve auto’s op. En het belangrijkste is natuurlijk de prijs en daarvoor kunnen ze een nieuwe app gebruiken waarmee je kentekens kunt scannen en dan meteen de juiste informatie over die auto krijgt.

AW29 - CarReport 2

De app van CarReport is ontstaan om mensen meer inzicht te geven in de auto die ze misschien willen aanschaffen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat meer dan 50% van de Nederlanders onzeker is over de aanschaf van hun gebruikte auto en deze app geeft onder andere inzicht in specificaties, historie en prijzen.

AW29 - CarReport 3

De app is nu te downloaden in de Apple App store en Google Play store.

Voor meer informatie:
CarReport