CES Las Vegas

Las Vegas kennen we als de gokhoofdstad van de wereld, maar het is ook al 50 jaar de plek van de Consumer Electronics Show. Waar de beurs in de beginjaren vooral gevuld was met TV’s en HiFi-installaties, wordt het nu meer en meer de plek waar automerken hun ontwikkelingen voor de toekomst laten zien.

AW17 - CES 10

BMW laat haar visie op het interieur van de toekomst zien. Geen knoppen meer, maar hologrammen die je aan kunt toetsen en waarmee je alle functies van de auto kunt bedienen. Toyota laat met de Concept i een autonoom rijdende auto zien, die het autorijden nog makkelijker moet maken door middel van kunstmatige intelligentie.

AW17 - CES 8

De Honda NeuV is ook een autonome auto, maar die gaat nog verder. Als jij aan het werk bent gaat de auto zichzelf nuttig maken door zichzelf bijvoorbeeld beschikbaar te stellen voor verhuur. Naast de gevestigde automerken kom je ook bedrijven als Faraday tegen. Met geld van Chinese investeerders ontwikkelden zij een elektrische auto die nog sneller is dan een Ferrari en een Tesla.

AW17 - CES 9

Voor meer informatie:
Honda
BMW
Toyota
Faraday FF 91