Dacia

Dacia heeft zowat z’n hele aanbod vernieuwd. Het meest zichtbaar zijn  de nieuwe grille en koplampen, maar onderhuids  en in het interieur gaan de veranderingen door. De Dacia’s voelen hoogwaardiger aan en zijn met meer luxe uitgerust, zoals een achteruitrijdcamera en hillstart-assist, maar tegelijk blijven ze trouw aan het recept van Dacia: veel robuuste auto, voor een goede prijs.

AW13 - Dacia 3

Dacia breekt verkooprecord na verkooprecord en de nieuwe generatie moet die lijn doorzetten. De Duster is ook een populaire pilaar onder het merk en ook dit model heeft nieuws te melden. Vanaf nu is hij er namelijk ook met een automatische versnellingsbak met dubbele koppeling. Zo heb je én het comfort van een automaat, maar ook de voordelen van een handbak op het gebied van verbruik en uitstoot. Dacia maakt gebruik van beproefde techniek van Renault, maar het loopt dus ook in de pas met concurrenten als het gaat om beschikbare techniek en comfort.

AW13 - Dacia 4

Dacia levert de auto’s ook in een bifuel uitvoering, op LPG. Zij zijn het meest voordeling in aanschaf en al snel in gebruik goedkoper. Momenteel wordt zo’n 40% van de auto’s als bifuel verkocht, maar de verwachting is dat de verkopen in Nederland over de 50% gaan.

AW13 - Dacia 5

De Dacia Sandero is te koop vanaf 11.680,- euro.
De Sandero Stepway is er vanaf 14.380,- euro.
De Logan MCV is er vanaf 12.480,- euro.
En de Duster is er vanaf 18.080,- euro.

Meer informatie:
http://dacia.nl/