De Vakgarage VakantieCheck

De zomervakantie staat weer voor de deur. Miljoenen Nederlanders vertrekken de komende maanden met hun kinderen richting vakantiebestemmingen in binnen- en buitenland. En dan wil je natuurlijk niet langs de weg komen te staan. Vakgarage helpt om dit soort domme pech te voorkomen. Dat doen ze door middel van de VakantieCheck.

Wat komt er allemaal kijken bij een vakantiecheck? We gaan langs bij Vakgarage Verbree in IJsselstein.

zaw4vak3

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen twee verschillende vakantiechecks. Voor 10 euro kan je de VakantiCheck Basis laten uitvoeren. Hierbij wordt de auto op tien belangrijke punten gecontroleerd: banden, remmen, schokdempers, de uitlaat, het oliepeil, de accu, de koelvloeistof, verlichting, ruitensproeiervloeistof en de airco. Deze check is aan te raden als de auto regelmatig wordt gecontroleerd, of niet lang geleden al een grote onderhoudsbeurt hebben gehad.

zaw4vak4

Heeft de auto echter geen reguliere onderhoudsbeurt gehad, dan kan je beter kiezen voor de VakantieCheck Premium. Deze kost 69,95 euro. Daarvoor krijgt de auto een anderhalf uur durende, grondige controle op alle punten van de basischeck plus nog meer belangrijke plekken. Zoals de stuurbekrachtiging, ventilator, het koelsysteem, de claxon, de koppeling, verschillende leidingen en slangen, en nog veel meer.

zaw4vak5

Waarom zou je een vakantiecheck doen? Waar moeten mensen op letten als ze onderweg zijn? We praten met Mark Verbree die ons goede tips geeft.

zaw4vak12

En al heb je alle voorzorgsmaatregelen genomen, dan kán er nog altijd iets gebeuren onderweg, en dan is het verstandig vooraf te regelen dat zoiets de vakantiepret niet gaat drukken. Daarom heeft Vakgarage ook Pechhulp. Deze is verkrijgbaar als je jouw auto laat onderhouden door Vakgarage. Zij onderhouden de auto volgens de fabrieksvoorschriften en met behoud van de fabrieksgarantie.

In combinatie met regulier onderhoud kost deze pechhulp slechts 49,95 per jaar! En koop je een Vakgarant Premium occasion bij de Vakgarage? Dan zit de pechhulp automatisch inbegrepen in de prijs van uw nieuwe auto!

zaw4vak11

Vakgarage wil niet per se de goedkoopste zijn, maar is altijd voordelig. Ze zijn geen prijsvechter, maar bieden kwaliteit en top service tegen een goede prijs.

Voor meer informatie: De Vakgarage VakantieCheck.
Voor een Vakgarage bij jou in de buurt: Vakgarage locatiezoeker.