Een aankoopkeuring bij Vakgarage

Een nieuwe auto kopen is altijd spannend, zeker als het om een gebruikt model gaat. Na lang zoeken heb je eindelijk een kanshebber gevonden… maar is dat ook een goede auto? Ga je af op de blauwe ogen van de verkoper of kun je echt weten wat je koopt? We gaan eens voor een aankoopkeuring naar een Vakgarage.

vak01

Vakgarage is een 100% onafhankelijke keten van garages die dus niet gebonden zijn aan één merk. Dat geldt niet alleen voor automerken, maar ook voor merken van onderdelen. Er zijn op dit moment 234 vakgarage vestigingen in Nederland. De hoop is dat meer autobedrijven zich aansluiten, zodat het er 370 worden. Dán zit overal op 15 minuten rijden een vakgarage in buurt, een afstand die we maximaal willen rijden voor onderhoud, zo blijkt uit onderzoek.

vak03

Één van de vele diensten die Vakgarage aanbiedt is de occasionkeuring. Ideaal voor als je een nieuwe gebruikte auto in het vizier hebt en graag wil weten wat voor vlees je in de kui hebt.

vak04

De auto wordt in totaal op 123 punten bekeken. Een keurmeester bekijkt alle belangrijke punten waar aan voldaan moet worden. Uiteraard kan je met iedere auto langs komen. De RDW gecertificeerde keurmeester weet precies waar de auto aan moet voldoen, maar weet ook de merkspecifieke probleempunten.

vak06

En levert zo’n keuring nog iets op? Ja, want naast een goed gecontroleerde auto krijg je – bij een goed oordeel – een jaar lang gratis pechhulp! Overigens is het ook goed om bij de verkoop van je auto een keuring te laten plaatsvinden. Staat toch goed op een advertentie, een positief keuringsrapport! Een aankoopkeuring kost 149,- euro, wat natuurlijk maar een relatief kleine investering is op een aankoop waar je meerdere jaren mee vooruit moet!

vak07

Vakgarage zorgt ook voor een goede website met up-to-date informatie én occasions, zodat je jouw nieuwe auto kunt vinden, een offerte kan opvragen of een onderhoudsbeurt kan inplannen.

Inmiddels is Vakgarage dé specialist in diensten als APK, Winterbanden, Zomerbanden, Airco, Accu, Trekhaken en meer. Kortom, alles voor je auto nieuw of occasion. Of het nu gaat om een grote beurt of kleine beurt, een APK keuring, onderhoud of reparatie, bij Vakgarage ben je aan het juiste adres. Daarnaast hebben ze het hele jaar door aantrekkelijke acties en aanbiedingen.

vak05

Vakgarage wil niet per se de goedkoopste zijn, maar is altijd voordelig. Ze zijn geen prijsvechter, maar bieden kwaliteit en top service tegen een goede prijs. Je kunt er ook terecht voor producten, zoals pechhulp, een Vakgarage autoverzekering en ook ondernemers kunnen er terecht!

Voor meer informatie: de Vakgarage aankoopkeuring.
Voor een Vakgarage bij jou in de buurt: Vakgarage locatiezoeker.