Evenementen

Concours D’Elegance

Date:

Location:Paleis Het Loo

Venue:Concours D'Elegance 29 juni t/m 1 juli

 Koop hier je tickets

ZAW04 Agenda Concours 01

Vanaf de eerste editie in 1999 heeft het Concours d’Élégance Paleis Het Loo één doel: de mooiste auto’s laten zien die er te vinden zijn. De komende editie vindt plaats op vrijdag 29 juni, zaterdag 30 juni en zondag 1 juli 2018.

ZAW04 Agenda Concours 02

Hét middelpunt van het evenement is natuurlijk het internationale concours, maar er is veel meer te zien dat dat. Diverse importeurs presenteren hun nieuwste modellen en tijdens de sprint is het mogelijk om fraaie klassiekers in actie te zien. Het decor is het mooist denkbare: Paleis Het Loo in Apeldoorn.

ZAW04 Agenda Concours 03

Natuurlijk is het Concours d’Élégance Paleis Het Loo in eerste instantie bedoeld voor autoliefhebbers. Door de sfeer en ambiance is het echter een uitstapje dat ook uitstekend geschikt is voor het hele gezin, om met vrienden te ondernemen of om zakenrelaties uit te nodigen. Op de Royal Fair zijn tientallen kraampjes te vinden met uiteenlopende artikelen, van mode en sieraden tot kunst. Door de aanwezige foodtrucks wordt het verblijf nog aangenamer. Bovendien zijn de paleistuinen toegankelijk. Vanaf het paleisdak is het uitzicht daarop nog spectaculairder!

Voor meer informatie:
Concours D’Élegance Paleis Het Loo