Evenementen

International Amsterdam Motor Show

Date:

Location:Amsterdam RAI

Venue:Int. Amsterdam Motor Show, do 29 maart t/m di 2 april

 KOOP HIER JE TICKETS

iams01

Van donderdag 29 maart tot en met dinsdag 2 april kan je naar de Amsterdam RAI voor de International Amsterdam Motor Show!

In het paasweekend van 2018 vindt de eerste editie plaats van een nieuwe traditie in Nederland, de International Amsterdam Motor Show. Na een jarenlange afwezigheid van een (inter)nationale autoshow in Amsterdam kan Nederland weer uitzien naar een spectaculair auto evenement.

iams03

Deze IAMS zal het accent leggen op auto’s die de harten sneller doen kloppen. Stuk voor stuk auto’s voor de autoliefhebber. Je kunt uit binnen- en buitenland de meest bijzondere supercars verwachten, maar ook de meest bijzondere klassieke auto’s, aanverwante lifestyle producten en accessoires, maar ook aandacht voor motorperformance van de bovenste plank en een knipoog naar de nationale en internationale autosport.

De IAMS vindt plaats in de karakteristieke Europahal met aanleunende hallen 2 tot en met 5, op totaal 30.000 vierkante meter. De IAMS wordt daarmee het nieuwe platform voor de meeste bijzondere automobielen, uit het heden en de toekomst en natuurlijk het beste van ons automobiele erfgoed.

iams02

Donderdagavond vindt de VIP Preview Night plaats. De Preview Night stelt de bezoeker in de gelegenheid om in een bijzondere sfeervolle omgeving als eerste de IAMS te bezoeken. Naast het reguliere showaanbod, is er extra entertainment, meet & greets met tal van celibrities, maar ook special items zoals de primeur van de Pal-V, de eerste vliegende auto!

De Preview & VIP Opening op donderdag 29 maart is van 19:00 tot middernacht. De Publieksdagen van vrijdag 30 maart t/m 2 april 2018, tijdens Paasweekend en Tweede Paasdag, zijn van 10:00 tot 17:00. Mis het niet!

Voor meer info ga je naar amsterdammotorshow.com.