Evenementen

Park Porsche

Date:

Location:Classic Park, Boxtel

Venue:Park Porsche, zondag 25 maart

 KOOP HIER JE TICKETS

parkporsche01

Op zondag 25 maart 2018 staat voor de vijfde keer het festival Park Porsche op het programma. Park Porsche is toegankelijk voor de eigenaren en liefhebbers van elk type Porsche, klassiek, modern of exclusief.

Tijdens Park Porsche is er meer te zien en beleven dan alleen Porsches. Het festival wordt muzikaal omlijst door een klassieke ‘partybus’, er zijn stands aanwezig met lifestyle artikelen, kleding en accessoires en u kunt het automuseum bezoeken. De jongste bezoekers kunnen zich vermaken op het springkussen. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan de grote zaal die geheel in het teken van Porsche zal staan.

parkporsche03

Mocht u niet over een Porsche beschikken dan bent u natuurlijk ook van harte welkom. U kunt dan gratis parkeren op de bezoekersparkeerplaats.

De eerste 30 aangemelde deelnemers met een thema auto krijgen gratis toegang tot het festival. Mochten deze gratis tickets uitverkocht zijn dan kunt u een thema-auto ticket met korting kopen. Dit ticket kost € 5,00 per persoon (auto inclusief chauffeur) in de online voorverkoop. Reguliere tickets kosten € 8,50 in de online voorverkoop voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen van 5 t/m 12 jaar.

parkporsche02

Op de dag zelf betaalt u € 9,50 aan de poort (kinderen van 5 tot en met 12 jaar € 7,00). Parkeren is gratis.
Park Porsche vindtzondag 25 maart plaats, van 10:00 tot 16:00. Classic Park ligt aan de A2, Koppenhoefstraat 14, 5283 VK Boxtel.

Voor meer info ga je naar www.parkporsche.nl.