Evenementen

Rally Le Mans

Date:

Location:Waalwijk - Le Mans

Venue:Rally Le Mans

 MELD JE HIER AAN

rallylemans01
Altijd al naar de 24 Uur van Le Mans gewild? Ga dan in stijl! Rally Le Mans is een vijf dagen durend auto avontuur rondom de 24 uur van Le Mans, het mooiste auto evenement ter wereld. Je gaat van Waalwijk naar Le Mans, via een schitterende uitgezette route door Nederland, België en Frankrijk. Daarna op het circuit van Le Mans kijken en luisteren naar deze beroemde race. Woensdag 14 juni tot en met zondag 18 juni 2017.

rallylemans02

Woensdagmiddag 14 juni start je vanaf Lex Classics in Waalwijk en rijd je over de mooiste achterafwegen door Nederland, België en Frankrijk naar Le Mans. Na twee dagen rijden over een schitterende route, arriveer je vrijdagmiddag op Château de Chanteloup. Een luxe vijf-sterren camping met goede faciliteiten.

Op weg naar Le Mans overnacht je twee keer op een luxe camping met goede voorzieningen. De auto’s en tenten staan dan naast elkaar.

rallylemans03

Een exclusief event rondom de 24 uur van Le Mans. Met een schitterende rit door Nederland, België en Frankrijk. Dat is Rally Le Mans. De kosten voor deelname aan Rally Le Mans bedragen euro 749 pp. Voor dit bedrag krijg je een exclusief auto avontuur van 5 dagen, 5 overnachtingen op een luxe camping met ontbijt en 4 diners met wijnarrangement en natuurlijk entree voor het Circuit de la Sarthe in Le Mans.

Mail voor meer informatie naar drive@gtrally.nl.

Voor meer informatie:
Rally Le Mans