Evenementen

Vredestein Super Car Sunday

Date:

Location:TT Circuit Assen

Venue:Vredestein Super Car Sunday

 KOOP HIER JE TICKETS

AW35 SuperCarSunday 01

Vredestein Super Car Sunday vindt in 2017 maar liefst twee keer plaats. Pinksterzondag 4 juni 2017 is het de beurt aan het TT Circuit van Assen. En op zondag 17 september komt er een extra editie op het Circuitpark Zandvoort. Wederom zal bandenfabrikant Vredestein prominent aanwezig zijn als hoofdsponsor van het evenement. Zoals je gewend bent van Vredestein Super Car Sunday zullen de meeste bijzondere exemplaren supercars aanwezig zijn op het circuit.

AW35 SuperCarSunday 02

Posters van supercars boven je bed. Welke veertiger en vijftiger van nu had vroeger nou niet een poster hangen van een Lamborghini Countach of een Ferrari Testarossa. Een mooie selectie van dit soort testosteron bolides kun je aantreffen op een speciaal paviljoen op de Supercar Paddock. De meeste Supercars die te bewonderen zijn op de speciale showpaddock komen ook in actie op het circuit. Geniet van de brullende motoren tijdens de speciale Hotlap sessies!

AW35 SuperCarSunday 03

De 4e editie van Vredestein Super Car Sunday op het TT Circuit in Assen vindt tegelijk plaats met Paddock Porsche. Elke vierkante meter van het circuitterrein is bezet met mooie bolides. Twee events voor de prijs van 1!

Voor meer informatie:
Super Car Sunday