Ford C-MAX

De Ford C-MAX, het multifunctionele ruimtewonder van het Amerikaanse merk, heeft een opfrisbeurt gehad met een nieuw front en een andere achterkant. Maar ook binnen is er veel veranderd: het dashboard is netter, rustiger en opgeruimder. Met een groot touchscreendisplay bedien je het multimedia station en de navigatie.

AW07 Ford C-Max 5

Ford steekt deze auto stampvol technologie. Zo is deze auto uitgerust met veiligheidssystemen als Ford Sync, Active City Stop, Intelligent Protection System, ABS, ESP, Auto High Beam, en nog heel veel meer. Maar ook aan het gebruiksgemak is gedacht. De achterklep open en sluit je met een voetbeweging, handig als je met volle handen staat.

AW07 Ford C-Max 7

Met de komst van de nieuwe C-MAX, is ook de Grand C-MAX, de 7-zits variant, ook vernieuwd. In plaats van normale deuren heeft de Grand C-MAX schuifdeuren waardoor je makkelijker bij de laatste zitrij kunt komen. Je kunt met het ingenieuze klapsysteem van de stoelen oneindig combineren met de indeling van de auto.

AW07 Ford C-Max 10

Onder de motorkap is er ook veel nieuws te melden bij de twee broers. De C-MAX is verkrijgbaar met een nieuwe 1.5 dieselmotor met 95 of 120 pk, die schoon genoeg is voor de lagere bijtelling van 20%. De Grand C-MAX is te bestellen met een nieuwe 1.5 turbo benzinemotor met 150 of 182 pk.

AW07 Ford C-Max 4

De nieuwe Ford C-MAX is er vanaf 21.000 euro. De Grand C-MAX kost 1.200 euro meer.

AW07 Ford C-Max 2

Voor meer informatie: De nieuwe Ford C-MAX en Grand C-MAX