Ford Focus Red Edition

De Ford Focus familie wordt uitgebreid met een nieuwe sportieve tak; een gelimiteerde oplage van 200 Red- en Black Editionmodellen. Wij rijden met de Red Edition. Het dynamische ontwerp van de Focus wordt verder verbeterd door de unieke styling van de body. Het race-rood contrasteert met Panther Black-accenten op het dak en de boven- en ondergrilles, de wielen en de zijspiegels.

AW17 Ford Focus Red 3

De rood-zwarte kleurencombinatie zie je ook terug in het interieur. De bekleding van de stoelen, het leren stuur en de manchet van de versnellingspook is gedetailleerd met rood stiksel. Een combinatie van roestvrijstalen pedalen en een aluminium versnellingspook benadrukken het snelle karakter van de auto.

AW17 Ford Focus Red 4

De Ford Focus Red Edition wordt geleverd met 17 inch 5-spaakse lichtmetalen velgen in Panther Black. Daarnaast is een 18-inch velg met sportieve rode remzuigers als optie leverbaar.

Het model heeft de 1.5 ecoboost turbomotor met 150 pk en is toch nog steeds goed voor een verbruik van bijna 1 op 18.

AW17 Ford Focus Red 1

De Ford Focus Red en Black Edition staan bij de dealer vanaf 25.500 euro. En voor de meerprijs van 1000 euro kun je een stationvariant krijgen.

AW17 Ford Focus Red 2

Voor meer informatie:
Ford