Ford Kuga

Ford zet de komende jaren in op een uitbreiding van haar vierwielaangedreven auto’s. In 2016 vind je in de showroom de Ford Edge, de Ford Ecosport en de Kuga. De laatste heeft sinds zijn introductie in 2012 een update gekregen.

AW19 Ford 4

Het exterieur van de Ford Kuga is verder gestroomlijnd en verfijnd. Van binnen is de auto licht aangepakt en mooier afgewerkt. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de ergonomische sportstoelen, het soft touch instrumentenpaneel en de console dat lijkt op de hoorns van een stier. Daarnaast is de auto verkrijgbaar met een 8inch kleurenscherm waarop de beelden van de achteruitrijcamera te zien zijn.

AW19 Ford 2

Op de Ford Kuga is het Sync2 Connectiviteitssysteem te krijgen. Door middel van eenvoudige spraakopdrachten kun je handsfree het audiosysteem bedienen, bellen en gebeld worden. Ford Sync kan zelfs SMS’jes, die je op je mobiele telefoon ontvangt, hardop voorlezen.

AW19 Ford 3

De Ford Kuga is leverbaar met zuinige EcoBoost benzine- en dieselmotoren, die veel vermogen leveren. Door het intelligente All-Wheel Drive-systeem reageert de besturing bijzonder snel op elk terrein.

AW19 Ford 5

De Ford Kuga is leverbaar vanaf 26.990 euro.

Voor meer informatie:
Ford Kuga