Ford Mustang Convertible

AW37 - Ford Mustang 2

De Ford Mustang Convertible is al sinds de jaren ‘60 een smaakmaker op het gebied van open rijden. Het is een brutale, grote sportauto met ballen, die vooral in Amerika immens populair is. Ford vond de auto nooit verfijnd genoeg voor de Europese markt. Tot nu!

AW37 - Ford Mustang 5

De nieuwe Ford Mustang Convertible werd ontwikkeld aan de hand van het One Ford plan. Dat betekent dat alle nieuwe modellen van het Amerikaanse merk wereldwijd verkocht moeten kunnen worden. De Mustang is ontwikkeld in Amerika, maar de Europese versie is op smaak gebracht op Fords eigen testcircuit in het Belgische Lommel. Zo voldoet ook de Mustang aan Fords geroemde rijeigenschappen.

AW37 - Ford Mustang 3

De Ford Mustang Convertible is verkrijgbaar vanaf 59.240 euro en dan heb je de 2.3 turbo viercilinder met 317… meer vermogen dan de Oer-Mustang met V8 had, tegen een veel lager verbruik.

Houd je toch van V8-Muscle, dan kun je ook kiezen voor de 5.0 V8-motor met 422 pk, maar dan moet je door onze Nederlandse (uitstoot)wetgeving wel flink in de buidel tasten. Hij is dan te krijgen vanaf 112.600 euro.

AW37 - Ford Mustang 4

Voor meer informatie:
Ford Mustang Convertible