Het Vakgarant-label van Vakgarage

Onlangs besteedden we in de occasionspecial uitgebreid aandacht aan de gebruikte auto. Toen hebben we het niet over occasionlabels gehad. Deze keer pikken we uit de veelvoud van labels een nieuwe en opkomende… die van Vakgarage. Wat houdt een occasionlabel precies in en wat hebben we eraan? We zoeken het uit.

vaklabel06

Vakgarage is een 100% onafhankelijke keten van garages die dus niet gebonden zijn aan één merk. Dat geldt niet alleen voor automerken, maar ook voor merken van onderdelen. Er zijn op dit moment 234 vakgarage vestigingen in Nederland. De hoop is dat meer autobedrijven zich aansluiten, zodat het er 370 worden. Dán zit overal op 15 minuten rijden een vakgarage in buurt, een afstand die we maximaal willen rijden voor onderhoud, zo blijkt uit onderzoek.

vaklabel02

Vakgarage is echter niet alleen een garage, maar biedt ook occasions aan. En om die occasions aan te prijzen plakken ze er het Vakgarant-label op. Dit is echter niet zomaar een label, maar staat voor een aantal punten waaraan de auto moet voldoen.

vaklabel05

Het is dan ook niet zo, dat zomaar iedere occasion dit label mag dragen. Het label is er voor heel veel auto’s, maar modellen met bijvoorbeeld heel veel kilometers, zien het label aan zich voorbij gaan.

vaklabel07

Het label staat voor garantie, zekerheid… Wanneer een occasion het Vakgarant-label heeft, kun je er vanuit gaan dat bijvoorbeeld de kilometerstand en ook de onderhoudshistorie kloppen. En daarvoor krijg je ook iets terug: garantie én pechhulp.

vaklabel03

Uiteraard kan je met die garantie bij álle Vakgarages terecht. Dus heb een auto in Groningen gekocht, dan kan je die ook in Maastricht laten onderhouden. En ook de garantie kan je daar claimen, mocht er onverhoopt toch iets mis zijn.

vak05

Vakgarage wil niet per se de goedkoopste zijn, maar is altijd voordelig. Ze zijn geen prijsvechter, maar bieden kwaliteit en top service tegen een goede prijs. Je kunt er ook terecht voor producten, zoals pechhulp, een Vakgarage autoverzekering en ook ondernemers kunnen er terecht!

Voor meer informatie: De zekerheid van Vakgarant Garantie.
Voor een Vakgarage bij jou in de buurt: Vakgarage locatiezoeker.