Hotel Weisseespitze

Aan de voet van de Kaunertal Gletscher ligt het 4-sterren hotel Weisseespitze. Het is de ideale uitvalsbasis voor een vakantie vol afwisseling, avontuur, plezier en ontspanning in de fascinerende bergen van Tirol.

Winterspecial Hotel 4

Het hotel telt 74 kamers en suites en biedt een keur aan gezellige op zijn Tirols ingerichte salons, een stijlvolle bar en een heerlijk restaurant. Het staat te boek als een rollihotel dat speciaal is ingericht voor mensen in een rolstoel. Het hotel is 100% obstakelvrij.

Winterspecial Hotel 8

In de winter kunnen de gasten zich uitleven op de pistes van de Kaunertal gletsjer, Fendels en Serfaus-Fiss-Ladis. En in de zomer kun je er wandelen, mountainbiken, raften en canyoningen. Daarnaast is het hotel een officiële testlocatie voor BMW-motorfietsen. De weg die naar de Gletscher straat leidt, is dé plek om je motorfiets eens goed uit te proberen.

Winterspecial Hotel 2

Na de inspanning van de dag is er in de kelder van het hotel veel ruimte voor ontspanning. Zo kun je genieten in de sauna of het stoombad, een duik nemen in het overdekt zwembad of jezelf verwennen met een rustgevende massage of schoonheidsbehandeling.

Hotel Weisseespitze staat dus te boek als een “rollihotel” dat speciaal is ingericht voor mensen in een rolstoel. Het hotel is 100% obstakelvrij. Dit hotel was de allereerste in de omgeving. Je kan hier ook leren monoskieën. De vaste skileraar van het hotel, Robert, vertelt ons over het ontstaan van het hotel.

Winterspecial Hotel 3

Voor meer informatie:
Hotel Weisseespitze