Hyperexclusieve occasions bij Louwman Exclusive

Een hoop mensen rijden dagelijks langs de metalen constructie langs de A2, de showroom van Louwman Exclusive. Daar staan niet alleen gloednieuwe auto’s maar ook gebruikte modellen. Wie kopen zúlke exclusieve auto’s en hoe gaat dat in zijn werk?

louw07

Er staat hier werkelijk van alles. Van de allernieuwste en ook kleinste Lexus tot een McLaren van 1,9 miljoen, maar ook Morgans van de klassieke stempel. Maar wie komen hier? Kan iedereen hier komen? Dat mensen een nieuwe auto van een paar ton kopen,is nog te behappen. Maar als je 4 ton uitgeeft voor een gebruikte auto, kun je toch ook een nieuwe kopen? Zijn het liefhebbers die hier komen, die ook weten wat ze kopen of zijn het mensen die iets mooiers dan hun buurman willen?

louw06

We vragen het aan de vakbekwame medewerkers. Hoe komen ze aan al deze auto’s? Komen mensen hier op afspraak of lopen ze soms ook wel eens binnen op zoek naar wat leuks? Hoe weet je of iemand goed is voor een Lamborghini of gewoon eens een Ferrari wil uitproberen? Hoe snel gaat een verkoop in z’n werk?

louw05

Naast gloednieuwe modellen staan er ook kostbare klassiekers. Interessant als investeringsobject of juist voer voor de liefhebber?

louw10

En natuurlijk moet een proefrit ook kunnen! Niet vervelend toch, Andreas? Deze McLaren 650s (inderdaad, met 650 pk) staat nu te koop voor nét geen 3 ton!

Voor meer informatie: Louwman Exclusive.