Hyundai KONA

AW19 WS Hyundai KONA 01

Recent zagen we hem al in Rotterdam: de Hyundai KONA. De compacte SUV gaat de concurentie aan met auto’s als de Mazda CX-3 en Skoda Karoq. Het Koreaanse merk kan bogen op een schat aan ervaring die ze hebben opgedaan met SUV’s als de Hyundai Santa Fé en de Tucson.

AW19 WS Hyundai KONA 04

De Hyundai KONA is ontworpen om aan te sluiten bij alle activiteiten die je wil ondernemen. De auto heeft meer dan voldoende ruimte voor zowel passagiers als hun bagage. Het brutale design is een blikvanger, met fraaie vormen, ranke LED-verlichting en de kenmerkende cascadegrill, die we kennen van zijn grotere broers.

AW19 WS Hyundai KONA 02

De Hyundai KONA die wij mee hebben gekregen is uitgevoerd in het opvallende Tangerine Comet en valt met dat kekke kleurtje extra op in de Oostenrijkse sneeuw. En dat is slechts een van de hippe kleuren waarmee je de auto kunt personaliseren naar jouw wens. De Kona is standaard voorzien van zaken als een Head-up display, airco, cruise-control en rijhulpsystemen zoals Lane Keeping Assist, Drivers Attention, Hill-Assist control en Downhill Brake control.

De Hyundai KONA is te koop vanaf 22.295 euro.

Voor meer informatie:
Hyundai KONA