Investeren in klassiekers?

AW16 Gallery 04

Op de bank krijg je bijna niks voor je spaargeld. Beleggen is niet voor iedereen weggelegd en een ‘Bitcoin’ is voor velen nog abracadabra… niet voor niets is de klassiekermarkt daarom ‘booming’. Steeds meer mensen zien wel wat in een klassieker waar je op mooie dagen een ritje mee kunt maken en die niet minder waard wordt. Maar is die klassiekermarkt echt zo succesvol? En is iedere klassieker bij voorbaat een goede investering van je spaarcenten?

AW16 Gallery 06

We vragen het aan onze klassiekerexpert Nico Aaldering. Tegelijk krijgen we een rondleiding door zijn Gallery Aaldering; niet voor niets, want het pand is grondig verbouwd. 

AW16 Gallery 07

Er kwam niet alleen een volledige autoverdieping bij, maar komt er middels een gigantisch glazen dak nu ook zonlicht tot in het vernieuwde souterrain. En door de nieuwe spiegelde vloer blinken de auto’s je nu écht van alle kanten tegemoet.

AW16 Gallery 01

Ook de lunchroom is vernieuwd, waardoor je niet alleen fijn auto’s kunt kijken, maar ook prima een hapje of een drankje bij Gallery Aaldering kunt doen.

Voor meer informatie:
Gallery Aaldering