Het jaar van Justlease.nl

2015 is een bewogen autojaar geweest. De automarkt krabbelt langzaam op, maar het autolandschap is in vijf jaar tijd enorm veranderd. Automodellen met een lage bijtelling domineren de markt en steeds meer mensen gaan private leasen. De grootste speler op het gebied van private lease is Justlease.nl.

AW14 Justlease.nl 3

Zij bieden particulieren een manier om een nieuwe, betrouwbare auto te rijden zonder de kopzorgen van het bezit van een auto zoals het onderhoud en de aan- en verkoop. Zij bieden mensen zekerheid met een relevante en goede service voor een vast tarief per maand.

AW14 Justlease.nl 2

Als dochter van Terberg Leasing kunnen zij scherp inkopen en hebben ze een breed aanbod aan automerken en typen beschikbaar. Daarnaast kunnen zij ook het onderhoud en de hele afwikkeling beter en goedkoper regelen. Dit vertaalt zich in een lage maandprijs.

AW14 Justlease.nl 1

Daarbij bieden zij vrijheid in de vorm van flexibiliteit. Geen vaste contracten met kleine lettertjes en starre procedures, maar bijvoorbeeld een app waarin je altijd en overal de samenstelling van je abonnement kunt aanpassen. Het team van Justlease.nl is jong en kan zich goed verplaatsen in haar klanten aangezien zij zelf ook private leasen.

AW14 Justlease.nl 4

Autorijden via Justlease.nl kan vanaf 179,- euro per maand.

Voor meer informatie:
Justlease.nl