Justlease

AW15 Justlease 02

Eén van de grote voorlopers op het gebied van private lease is Justlease.nl. Vier jaar geleden, toen het leasen van een auto voor particulieren nog totaal onbekend was, ging een groep jonge slimmeriken met dit idee aan gang. Ingegeven door een steeds grotere vraag voor particuliere lease die via het moederbedrijf Terberg leasing binnen kwam.

AW15 Justlease 04

Inmiddels rijden er vele duizenden Justleasers rond met een privé geleasde auto en dat aantal stijgt hard. Justlease bedient zowel privepersonen als mensen die vanuit hun werk een mobiliteitsbudget krijgen voor de aanschaf van een auto. Ze hebben allemaal een ding gemeen: ze willen graag een nieuwe auto met onderhoud en service voor een vast bedrag per maand. En in veel gevallen pakt een Private Lease constructie goedkoper uit dan het kopen van een nieuwe auto.

AW15 Justlease 03

Justlease biedt een vorm van flexibiliteit die niet stopt bij de keuze van je auto. Zo kun je bijvoorbeeld tussendoor het aantal kilometers aanpassen of er voor kiezen om je auto zelf weg te brengen voor een beurt. Dit zijn allemaal zaken die van invloed zijn op de prijs die je maandelijks betaalt.

AW15 Justlease 01

Daarnaast bieden zij tegenwoordig bij hun lease-auto’s optioneel het DriveGuide-systeem aan. Dat is een kastje en een app die de gebruiker onder andere inzicht geven in zijn rijgedrag, de status van de auto en helpt bij de kilometerregistratie. Daarnaast kent het systeem je parkeerlocatie en stelt automatisch stoppen met parkeren in zo gauw je weer gaat rijden.

Voor meer informatie:
Justlease