Klassiekerveiling Oostvoorne

AW10 Klassiekerveiling 04

Allard Kalff reist af naar Oostvoorne om een bijzondere privécollectie klassiekers te bekijken die op zaterdag 17 en zondag 18 november onder de hamer gaat. Deze enorme privécollectie is in zo’n veertig jaar bij elkaar verzameld en beslaat vier grote hallen.

AW10 Klassiekerveiling 02
In de hallen staan bijzondere auto’s, trucks en motorfietsen, maar ook modelauto’s, benzinepompen en klassiek gereedschap. Een kleine greep uit het aanbod: de oude privé-auto van Freddy Heineken, een authentieke Engelse dubbeldekker bus, Amerikaanse pick-ups waar 3000 kilometer op de teller staat, een Russische Mig-straaljager (!) en nog heel veel meer.

AW10 Klassiekerveiling 01
Elke auto, elke truck, bus en motorfiets wordt No Reserve geveild. Dat betekent dat het hoogste bod geldt, er geen minimumprijzen zijn en iedereen mag meebieden. Over het winnende bod betaal je wel nog tien procent opgeld. Geïnteresseerden kunnen zich van tevoren aanmelden op de website. De entree bedraagt voor de twee veilingdagen 50 euro en daarnaast betaal je een borg van 1000 euro bij je aanmelding.

AW10 Klassiekerveiling 06

Woensdag 14, donderdag 15 en vrijdag 16 november vinden de kijkdagen plaats in Oostvoorne. De veiling zelf is op 17 en 18 november live in De Onderzeebootloods in Rotterdam en tegelijkertijd online.

Adres kijkdagen:
De Pinnepot 23,
3233 LP Oostvoorne

Adres Veiling:
RDM- Onderzeebootloods
RDM- straat 1
3089 JS Rotterdam

Voor meer informatie:
Epic Auctions