Mercedes-Benz GLC

2015 is voor Mercedes-Benz het jaar van de SUV. Het Duitse merk heeft sinds het begin van het jaar maar liefst 6 nieuwe SUV’s op de markt gebracht: de GLE Coupé, de GLE, de GLS, de GLA, de G-klasse en de GLC. 

AW19 Mercedes 5

De Mercedes-Benz GLC is de opvolger van de hoekige GLK en voelt door zijn rondere design luxer en zachter aan dan zijn voorganger, maar is nog ontegenzeggelijk een stoere SUV. De grille is robuust met het grote logo van de ster prominent voorop en vanaf de zijkant zijn de klassieke SUV-vormen duidelijk terug te zien. Daarnaast is de auto optioneel verkrijgbaar met treeplanken in aluminiumlook, die het SUV-karakter nog eens extra versterken.

AW19 Mercedes 1

Luxe en comfort zijn de codewoorden bij de GLC. Binnenin baadt de rijder zich in een luxe interieur waarin mooie materialen zijn gebruikt en over ieder detail is nagedacht.

AW19 Mercedes 3

Daarnaast is de GLC verkrijgbaar met Air Body Control, een elektronisch luchtveringsysteem dat continu in de gaten houdt hoe de ondergrond is en daar de vering direct op aanpast.

AW19 Mercedes 4

De Mercedes-Benz GLC is te bestellen vanaf 54.795 euro. Dit jaar komt er ook een plug-in hybride.

Voor meer informatie:
Mercedes-Benz GLC