Mitsubishi Eclipse Cross

Crossover en SUV’s zijn populairder dan ooit. Ieder merk heeft er inmiddels wel een of meerdere op de markt en daarom moet je van goeden huize komen om je te onderscheiden. Mitsubishi gaat proberen de markt te veroveren met een helemaal nieuwe compacte SUV: de Mitsubishi Eclipse Cross. Het is een auto die de concurrentie aangaat met populaire modellen als de Hyundai Tucson en de Mazda CX-5.

AW18 Mitsubishi Eclipse Cross 05

De Mitsubishi Eclipse Cross is mooi vormgeven en vooral de achterruit is opvallend. Deze bestaat uit twee delen die worden gescheiden door de doorlopende achterlichtunit. Door de twee ramen onder een andere hoek te plaatsen heeft de Eclipse Cross een coupé-achtige uitstraling en een sportieve look gekregen. Die sportiviteit wordt ook doorgetrokken in het interieur met subtiele zwarte en zilveren elementen.

AW18 Mitsubishi Eclipse Cross 06

De Eclipse Cross is verkrijgbaar in 3 varianten Pure, Intense en Instyle. De Pure, het instapmodel, zit standaard al goed in de spullen met climate control, cruise control, privacy glass, een achteruitrijcamera en allerlei veiligheidssystemen als Lane Departure Warning en Forward Colison Mitigation. Om de introductie van de auto te vieren biedt Mitsubishi voor de early adaptors een First Edition aan. Deze is uitgerust met parkeersensoren voor en achter, een head-up display, 18 inch lichtmetalen wielen, around view monitor, dode hoek detectie, LED koplampen en stoelverwarming voor.

AW18 Mitsubishi Eclipse Cross 03

De Mitsubishi Eclipse cross is te koop vanaf 29.490 euro en als je snel bent kun je nog een First Edition bestellen met al zijn extra’s voor 33.990 euro.

AW18 Mitsubishi Eclipse Cross 01

Voor meer informatie:
Mitsubishi Eclipse Cross