Mitsubishi Outlander PHEV

Met de komst van de Outlander PHEV zette Mitsubishi in ons land de autowereld op zijn kop. De Nederlander viel massaal voor de combinatie van de innovatieve hybride techniek, zuinigheid en lage CO₂-uitstoot. En natuurlijk de lage bijtelling. Maar de concurrentie heeft niet stil gezeten en dus hebben de ingenieurs van Mitsubishi de auto flink aangepakt.

AW19-Mitsubishi-6

Het Dynamic Shield-design geeft de nieuwe Outlander PHEV een karakteristieke en stoere look. De designlijnen lopen door over de flanken en gaan naadloos over in de achterlichtunits met chroomaccenten.

AW19-Mitsubishi-7

Onderhuids is er ook een hoop veranderd. De auto is stiller geworden en het interieur ademt meer luxe en comfort uit dan zijn voorganger door het gebruik van mooiere en gladdere materialen in het dashboard en de stoelen.

AW19 Mitsubishi 5

De veiligheidsvoorzieningen van de nieuwe Outlander PHEV zijn van een hoog niveau. Hij is verkrijgbaar met de nodige rijassistentiesystemen. Zoals Super All Wheel Control, Brake assist, Hill Start Assist (HSA), Emergency Stop Signal System (ESS), Acoustic Vehicle Alerting System (AVAS) en een Around View Monitor. De auto heeft bij de Euro NCAP-crashtest de maximale 5 sterren gescoord.

AW19 Mitsubishi 2

De vernieuwde Mitsubishi Outlander PHEV staat bij de dealer vanaf 41.999 euro.

Voor meer informatie:
Mitsubishi Outlander PHEV