Nissan X-Trail

AW19 WS Nissan X-Trail 04

De Nissan X-trail is een van de grootste SUV’s die op de markt is en hij is helemaal vernieuwd. Hij heeft een nieuwe grille gekregen, nieuwe koplampen en nieuwe bumpers. Achterop nieuwe LED lichten en met zijn nieuwe neus past ie weer helemaal in het Nissan familiegezicht.

AW19 WS Nissan X-Trail 01

De Nissan X-trail is als zevenzitter te koop en als vijfzitter met enorm veel ruimte. Deze ruimte wordt slim ingedeeld door middel van het Nissan Innovative Luggage Board System. Je kunt er op zaterdag gemakkelijk het assortiment van het hele tuincentrum mee vervoeren. De auto zit verder vol met veiligheidssystemen als verkeersbordherkenning, Intelligent Driver Alertness, Intelligent Park Assist, Intelligent Around View Monitor en Lane Departure Warning.

AW19 WS Nissan X-Trail 02

Er zijn drie motoren leverbaar, een 163 pk sterke 1.6 liter benzine, een 1.6 turbodiesel met 130 pk en de 2.0 177 pk sterke turbodiesel. De diesels zijn optioneel leverbaar met vierwielaandrijving en dat is weer handig op de besneeuwde wegen van Oostenrijk. Maar in Nederland staat de 4×4 ook zijn mannetje en mag de X-Trail, afhankelijk van de transmissie, een aanhanger trekken van 1650 tot 2000 kilogram.

De vernieuwde Nissan X-trail is te koop vanaf 31.990 euro.

Voor meer informatie:
Nissan X-Trail