Occassions leasen bij Justlease.nl

Naast nieuwe kun je straks ook gebruikte auto’s gaan private léasen. Daar zijn ze nu al voorzichtig mee bezig. Je betaalt dan maandelijks een vast bedrag voor je auto en hoeft je voor de rest nergens zorgen over te maken.

just10

Sommige private lease maatschappijen pretenderen dat een nieuwe auto leasen voordeliger en slimmer is dan een gebruikte auto kópen. We zoeken het maar eens uit. Kopen we straks helemaal geen auto’s meer?

just02

In Nederland zijn er inmiddels zo’n 20.000 private lease-auto’s en dat aantal groeit snel. De grootste speler in deze markt is JustLease.nl. Bij Justlease.nl kan je snel een nieuwe auto rijden, waarbij je niet meteen een groot bedrag hoeft te betalen. Het onderhoud en wegenbelasting zit bij het maandbedrag inbegrepen en achteraf hoef je je geen zorgen te maken over de verkoop van de auto.

just04

Allard praat met Paul Wassenaar van Justlease.nl. Waarom ze vinden dat een auto private leasen slimmer is dan een occasion kópen?  Nou, het biedt zekerheid, je kunt budgetteren (want je betaalt een maandelijks bedrag) en je rijdt vaak zuiniger, want je rijdt een nieuwe auto.

Ga je voor een occasion, dan wil je natuurlijk de beste. Een aankoopkeuring behoedt je voor een hoop ellende, maar soms kom je alsnog op korte termijn voor verrassingen te staan qua onderhoud. Bij private lease zit onderhoud al in de maandprijs. Bij kopen ben je meteen je spaargeld kwijt. En heb je een tegenvaller, dan kom je meteen geld tekort. Bij private lease betaal je per maand en kun je morgen al voor een laag bedrag rijden. Bovendien hoef je je ook geen zorgen te maken over de verkoop van je auto (en de verkoopwaarde, mensen aan de deur, onderhandelen enzovoorts). Na de looptijd lever je jouw auto in en kun je weer een nieuwe rijden.

just03

Hoe kan het dat Justlease.nl zulke scherpe tarieven krijgt? Auto’s hebben nu een hoge restwaarde, want de markt is schaars. Dat scheelt op de maandprijs. Daarnaast kopen ze nieuwe auto’s goedkoper in dan jij kan doen, want ze kopen namelijk heel veel auto’s. Nieuwe auto’s hebben weinig onderhoud nodig. En op onderhoud, verzekering en schades hebben ze goede partnerships. Dat prijsvoordeel kunnen ze doorzetten naar de klant.

Stel dat je een gebruikte rode Volkwagen Golf GTi wilt kopen, kan je zoiets dan ook private leasen? Nee, want Justlease.nl doet alleen courante modellen in courante kleuren met courante motoren, want dan blijven de prijzen laag. Maar wel van Peugeot tot Mercedes. Een breed assortiment en uitvoeringen.

just08

We praten ook met enkele klanten van Justlease.nl. Voldoet de auto aan de verwachtingen? En waarom zou je voor private leasen kiezen? Daarnaast gaan we langs in de garage. Hoe gaat het onderhoud in zijn werk? Wat als je schade hebt? Je hoort het in de uitzending.

just07

En nu kun je dus ook occasions gaan private leasen? Ja, dat komt eraan. Het werkt eigenlijk hetzelfde als bij nieuwe auto’s, maar dan hebben de auto’s al kort een eigenaar gehad.

Daarop inhakend; Private lease is, ook van andere maatschappijen, in het nieuws geweest vanwege de kleine lettertjes. Mooie prijzen noemen, maar bij inleveren worden er allerlei kosten of soms afkoopsommen gerekend. Bij Justlease.nl vinden ze transparantheid erg belangrijk. Je kunt je eventueel beschermen tegen de afkoopsommen, en binnenkort kun je ook contracten per máánd opzeggen. Voor vragen zitten ze altijd klaar, dus bel gerust!

Voor meer informatie: Justlease.nl