Private lease met Justlease.nl

Met de komende winter krijgen auto’s het zwaarder, zeker als ze al op leeftijd zijn en misschien wat (achterstallig) onderhoud nodig hebben. Zekerheid dat je auto start en het ook blijft doen, heb je dan niet meer.

winterlease05

Uiteraard ga je met een nieuwe auto veel zekerder de winter door. Daarnaast heb je dan garantie en eventueel pechhulp, mocht er toch iets gebeuren. Maar ja, een nieuwe auto kost veel geld en een lening krijg je ook niet zomaar (los van het feit of je veel rente wil betalen).

winterlease01

Een nieuwe en groeiende ontwikkeling is private lease. Je rijdt dan wel een nieuwe auto, maar betaalt een vast maandbedrag. Wanneer je nu besluit te willen private leasen, kun je al heel snel rijden. Justlease.nl heeft namelijk heel veel private lease modellen op voorraad staan.

winterlease07

Met je nieuwe auto kun je dan met zekerheid de winter door. In je private lease contract zijn namelijk onderhoud, verzekering, pechhulp, vervangend vervoer en banden al meegenomen. Krijg je onverhoopt tóch pech krijgen, dan volstaat het bellen van één telefoonnummer om je weer op weg te helpen, desnoods met een vervangende auto.

winterlease03

Momenteel heeft Justlease.nl diverse acties op de voorraadmodellen; van gratis vierseizoenenbanden tot dakdragers. Een nieuwe auto rijden kan met Justlease.nl vanaf 179 euro per maand.

winterlease06

Voor meer informatie:
Justlease.nl